Nyitólap Regisztráció RSS Csütörtök, 2024-07-18, 5:02 AM
Üdvözöllek, Vendég
Fórum tali még:
HONLAP MENÜK
Propaganda
Statisztika
Keresés
Naptár
«  Július 2024  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Tewe beszámolój

Mezőberény

Előkészületek

Az életünk második Peugeot 307 Fórum Találkozójára már nem úgy készültünk mint az elsőre. Nem mondom volt izgalom, meg jajj de jó lesz. De mégse olyan volt mint az első. Már nem voltunk szűzek :) Andi mondogatta, hogy hát Ő semmit nem tud az egész hétvégéről. Tavaly ilyenkor már 8x megnéztük merre kell menni, milyen lesz a szállás. Az eddigi fotók alapján próbáltunk rájönni ki kicsoda, ki kivel van. Idén ez el maradt, hiszen mindenkiről tudtuk már ezen infomárciókat.

Péntek

Péntekre sikerült szabadságot kivenni, ami jól is jött :) A család már a hét folyamán összepakolt, így a mit kell vinni kérdésre a válasz már csütörtök este ott sorakozott a bejárati ajtóba. Reggel gyorsan autó porszívózás, kis belső por törlés ilyesmi. Amália jelezte hogy lemosná az autót (ez azért fontos momentum, mert tavalyról még a fülembe csengenek Őrmi szavai - megnézném ezt a szép kék autó egyszer lemosva :) ). Természetesen flancoljunk dehogy mossuk, majd a mosó elintézi. Bepakolás, indulás. Cirka 267 km + egy kis kerülő után megérkeztünk a szállásra. Nem mi voltunk az elsők így könnyen megtaláltuk a csoportot, állt már a szállás parkolójába pár cicus. A bejárat előtt 50 méterrel jött a szikra az agyba, hogy hopp a mosás elmaradt. Gyorsan azért elfoglaltuk a helyünket, kipakoltunk és kerestünk egy helyi mosót. Megoldottuk a feladatot. Első este kis sörözés beszélgetés volt palacsintával :) Aztán birtokba vettük a kihelyezett kerékpár farmot és végig próbáltuk az összes fajtát. Ami nagyon nagyon jól eső érzés volt, hogy ugyan a jelenlévő "kemény maggal" egyszer találkoztunk tavaly egy hétvégére, mégis mindenki tudta hogy kik vagyunk és olyan részletekre emlékeztek amiket mi már rég elfelejtettünk :)

Szombat

Reggel meggyötörve ébredtünk pár óra alvás után, iszonyatosan meleg volt a szobába. Ezért nekünk a délelőtt ventillátor vadászattal indult, mivel a helyi tesco elég gyér felhozatallal tudod szolgálni, konkrétan egy darab ventillátoruk nem volt irány Békéscsaba. A Tesco parkolóba összefutottunk Bilux családdal, akik szintén ventit vadásztak. Megkönnyítettük a dolgukat ha találunk Csabán akkor hozunk nekik is. A projekt sikeresen zárult. Mire vissza értünk, már jött az ukáz hogy irány panoráma fotózásra parkolni. Akkor ott látszott igazán hogy szép számmal voltak autók. A végére majdnem mindenkinek sikerült befutnia. Utána egy fejedelmien ehetetlen zsíros olajos valaminek nevezett köröm pörkölt következett. Őrmi megmentette a napot a palancsintáival azt hiszem :) De egyúttal megtanultuk azt is hogy a jövőben akárhova megyünk főzünk mi magunkank. Ez más nem is bizonyíthatta mint az esti sűlt husika. Mennyei finom lett. Vacsora után még beszélgettünk, iszogattunk kicsit és mindenki szépen lassan elvonult alukálni. Még visszakanyarodva a Tesco kurdarcára délután futottuk egy kört Viviel és Vityával egy karúszóért. Nem még csak strand cucc se volt, nem hogy karúszó. Hát dísznek van a strand a városba :

Vasárnap

Csodálatos reggelre ébredtünk. Egyik szemünk sírt a másik nevetett. Lélnek sírt mindkettő, mert hát Ő nem pakol mi nem megyünk haza. "Gyerek bicigi ugribugri marad nem haza". Szóval nevetett a szemünk mert még jó helyen vagyunk, a venti miatt jót aludtunk, de kilépve is kellemes hűvös idő fogadott. A másik szemünk sírt mert éreztük egy közös kirándulásból kifogunk maradni. Pedig a tavalyit kihagytuk, mert egy éves Lél babával nem akartuk vállalni, most lehetett volna már simán. Illetve szépen ürült ki a szoba és már láttuk a végét. A végét egy ismét összességében nagyon jól sikerült hétvégének. Bár elkapott az eső minket, azért toltuk befele a palacsintát ezerrel, a gyerekek még játszottak amivel csak tudtak. És Zolysys-el is sikerült a sárkányból kivadászni az erősítőt, hogy jó kezekbe kerüljön és esetleg ismét hangoskodhasson az unalmasnak tűnő útjainkon.

Utószó

Jövőre is menni fogunk az már fix :) Illetve azért remélem év közben is sikerül párszor összefutni, benne vagyunk minden jóban.