Nyitólap Regisztráció RSS Hétfő, 2024-04-15, 8:06 PM
Üdvözöllek, Vendég
Fórum tali még:
HONLAP MENÜK
Propaganda
Statisztika
Keresés
Naptár
«  Április 2024  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Francia zászló

 

Harsányi Erik Aliról rendeltem a csíkot. Lentebb lesz a link. Megjött, na akkor rakjuk fel, eredetileg is a lámpa alá terveztem. Kicsomagolás után láttam, hogy sűrűn van feltekerve, de nem lehet kihajtani, mert a védő réteg nem engedi.

Kocsi előtt érdemes egy széket bekészíteni, pepecselős a ragasztás, mert kemény a fólia.

A felületet én ablak tisztítóval takarítottam meg, tökéletes volt. Utána kimertem átlósan, hogy mekkora csíkot vágjak. Hagytam neki bőven maradékot, szükség is lesz rá, mert a lámpa alá is be kell hajtani a fóliát. Majd neki láttam. A védőréteg le, utána középen raktam fel először, de mind a négy sarkát csak egy kicsit ráragasztottam, ahol volt a vége. Nem kell vele foglalkozni, hogy a lámpán van vagy a díszlécen. Nekem is rajta volt mind a kettőn. Azt úgy is le kell majd vágni.

Utána a fóliát középről elkezdtem kifelé simítani, feszesen tartva a fóliát. Óvatosan kell, könnyen gyűrődik. De nem kell megijedni, felhúzom és újra ráragasztom. Bírja.

Elsőnek azt ragasztom ami velem szemben van, majd utána a lámpa szélénél levágom, a maradékot hajtom be a lámpa alá. Úgy fog szépen kinézni. Azt kb lehet látni mennyit kell hagyni neki. Felülről kész is van. A lámpa sarkánál egy kicsit be kell vágni. Úgy adja magát.

Jön az alja. Ez egyszerűbb. Le van simítva a díszlécig mindenhol, ott van egy kis mélyedés ahol a lökős a díszléccel találkozik. Odáig szépen besimítom. A maradékot levágom nagyon éles pengével, hogy ne gyűrje fel a fóliát. A maradékot lehúzom a díszlécről és kész is.

Ha netán lettek buborékot azokat tűvel megszúrom es kisimítom.

Már csak a külső védőréteget kell a matricáról lehúzni és készen is van a zászló. Nem volt könnyű felrakni, de szerintem megéri vele időzni egy kicsit.

 

Ár: 3 dollár környékén mozog.

Aliexpressről vásárolt